Baby’s eerste vakantie naar Spanje

Sommige ouders moeten er niet aan denken om met hun pasgeboren kindje op vakantie te gaan. Deze ouders wachten liever tot hun kind 4 jaar of ouder is. Maar andere ouders hebben iets van waarom zou ik wachten? Hoe eerder mijn baby went aan de luchtdruk in het vliegtuig hoe beter. Op vakantie gaan met een baby is nog niet eens zo heel gek. Samen nieuwe avonturen beleven en je baby laten wennen aan warmer weer, de zon en een heerlijke zee. Ook kan het nog eens ontspannend werken in het gezin om er even met z’n alle tussenuit te gaan.

Met de kleine op reis

Baby’s kunnen ontzettend huilen en dat kan je grootste angst zijn wanneer je in het vliegtuig zit onderweg naar Spanje. Niet alleen is het gehuil vervelend voor iedereen in het vliegtuig maar ook voor jezelf en de baby. Gelukkig is Spanje niet ontzettend ver weg en kan je ook met de auto of de bus gaan. Zorg er in ieder geval voor dat als je met de auto of bus gaat je regelmatig stopt om even een wandeling te maken. Omdat er niet veel ruimte zal zijn in de auto is een opvouwbare kinderwagen van joolz zeker handig om mee te nemen. Deze kinderwagen beschikt ook over een aantal vakken en tassen waar je makkelijk spulletjes in kan opbergen. Ook is deze kinderwagen geschikt om te gebruiken op een ruwe ondergrond zoals zand of stenen, ideaal voor het landschap van Spanje dus.

Lekker zwemmen in de zee of in het zwembad

De meeste baby’s vinden het heerlijk om in een bandje te spetteren in het zwembad. Daarnaast is het ook nog eens een leuk gezicht. Zeker in populair vakantieland als Spanje zijn er genoeg hotels die babyproof zijn. Even er tussenuit als ouder zijnde dan kan je bij sommige hotels ook nog je kind in de opvang achterlaten. Verder is het ook leuk en goed voor de baby om kennis te maken met de zee. Is je baby bang voor het water? Dan kan hij/zij ook genieten van het zand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *