Marathons lopen in het buitenland

Is hardlopen een van je hobby’s en doe je dit graag in je vrije tijd? Misschien heb je er dan eens over nagedacht om de uitdaging ik het buitenland op te zoeken. Maar waar begin je met de organisatie van een actieve trip naar het buitenland? Bij een deelname aan een marathon komt veel regelwerk en onderzoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een goede verblijfplaats, zoals een hotel of appartement tegen een betaalbare prijs. Ook het boeken van een goede vlucht kan nog een opgaven zijn. Je kunt dit natuurlijk allemaal zelf organiseren, maar wist je ook dat er bedrijven zijn dit hierin zijn gespecialiseerd? Lijkt je dit aantrekkelijk? In dit artikel vertel ik je wat je kan verwachten wanneer je een marathon in het buitenland boekt via een organisatie. 

Inschrijven

Wanneer je wilt mee doen met een marathon in het buitenland is het van belang dat jij je op tijd inschrijft. De populariteit van marathonreizen is in het afgelopen jaar flink toegenomen. Vooral voor bepaalde steden is dit het geval. Bijvoorbeeld de Valencia marathon is al in een vroeg stadium uitverkocht. En dat begrijpen wij heel goed! De stad beschikt over doorgaans goede weersomstandigheden, vlakke parcours en een prachtige start- en finish locatie. Als loper passeer je de mooiste hoogtepunten van de stad, zoals de Plaza de Toros en het Turia Park. Weer er snel bij dus! 

Wanneer jij je het ingeschreven voor de gewenste marathon ben je gegarandeerd van een startbewijs, vlucht en een hotel op loopafstand van de start en finish locatie. Daarnaast is het feestje achteraf en de overige transfers inbegrepen. Alles is tot in de puntjes voor je geregeld zodat jij je kunt focussen op je prestaties. 

Reisschema 

Om het nog makkelijker te maken is er per marathonreis een volledig reisschema voor je uitgewerkt. Door middel van dit reisschema weet jij precies waar je aan toe bent per dag. Een overzichtelijke beschrijving met tips om je bezoek aan de stad onvergetelijk te maken.

Transport 

Bij een standaard reisarrangement is de luchthaven transfer inbegrepen. Op de dag van aankomst wordt je opgewacht in de aankomsthal en op de dag van vertrek bij het hotel. Ook is het mogelijk een privé transfer bij te boeken. 

Na het lezen van dit artikel hoop ik je enthousiast te hebben gemaakt voor een marathonreis. Zoek de uitdagingen in het buitenland en geniet van de stad naar je keus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *