Tips voor een kampeervakantie naar Spanje

Ga je binnenkort lekker kamperen in Spanje? Het is geweldig om er te genieten van het vakantiegevoel, de mensen, het heerlijke eten en de mooie stranden of het binnenland. Er zijn volop mogelijkheden. Alleen al aan de Costa Brava zijn er meer dan 100 campings. Het is heerlijk om van de kust te genieten. Natuurlijk zijn er in Spanje nog veel meer mooie locaties, zoals Barcelona, Real Madrid en Valencia. Het is heerlijk om te kamperen. Kies een plek waar je jezelf helemaal thuis voelt. Neem ook de juiste uitrusting mee op vakantie. 

De verschillende soorten campings

Aan de Costa Brava zijn er veel verschillende soorten campings. Het kan gaan om een camping bij een natuurpark of rivier. Ook kan het gaan om een feest camping voor jongeren. Natuurlijk zijn er familiecampings en ook de meer rustige campings. Kies wat bij je past, zodat je een goede tijd hebt. Vergeet niet om de juiste uitrusting mee te nemen. Denk aan een lichtgewicht slaapzak van slaapzakplaza, voldoende bestek, borden en glazen en ook volop kleding. Door voor de juiste spullen te zorgen is het mogelijk om een mooie vakantie te krijgen. 

De beste reistijd

De campings zijn eigenlijk allemaal open vanaf april tot aan oktober. Het is belangrijk om te gaan als het lekker warm is en het niet zo hard regent. Zelfs tijdens een zachte winter is het aangenaam op de camping in Spanje. Spanje is heerlijk heet in de zomer en aangenaam tijdens de winter. Veel senioren overwinteren in Spanje. Natuurlijk een goed idee om zo de sneeuw, gladheid en het vieze weer te ontwijken. 

De juiste route

Neem de juiste route naar Spanje. Plan de reis goed en kijk waar je files mag verwachten. Neem een route waar voldoende stops mogelijk zijn om zo fit aan te komen in Spanje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *