3 tips om op vakantie te kunnen sporten

Ben jij ook iemand die het sporten niet zomaar kan laten zitten en er altijd die workout bij in moet drukken? Dan kan het lastig zijn wanneer je op vakantie bent. Daar kan het vaak lastig zijn om nog een goede workout te doen. Maar met de juiste tips hoeft dit op vakantie niet onmogelijk te zijn en kun je er zelfs een goede workout bij in krijgen. 

Spullen die makkelijk mee zijn te nemen

Een van onze tips is om een aantal fitness spullen mee te nemen die juist makkelijk in je koffer passen. Zo zijn er verschillende resistance banden die je op veel verschillende manieren en voor veel verschillende oefeningen kunt gebruiken. Naast deze banden zijn ringen ook een goede tip. Die zijn altijd wel ergens op te hangen en hiermee kun je al tientallen verschillende oefeningen doen, waarmee je zo een complete workout kunt maken! 

Gebruik Youtube voor je workouts

Youtube voor workouts is de afgelopen jaren extreem had toegenomen in populariteit. Voor corona werd dit ook gedaan, maar tijdens de lockdowns is de content hiervoor extreem veel sneller toegenomen. Of je een cardio workout vanuit huis wilt doen, calisthenics, yoga of een andere sport, je komt het allemaal op Youtube wel tegen. 

Hardlopen en trailrunning

Onze favoriet op vakantie is toch wel een goede hardloopsessie. Ben je op een warme bestemming? Dan wil je het wellicht in de ochtend doen om de warmte een beetje voor te zijn. Lekker over het strand of de boulevard. Bij trailrunning heb je verschillende ondergronden, maar op vakantie is dat juist perfect. Bovendien kun je de bestemming waar je bent ook op een goede manier verkennen. Voordeel hieraan is ook dat je alleen goede trailschoenen mee moet nemen en je verder geen fitness spullen of andere zaken nodig hebt. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *