Dit is de mooiste manier om Spanje te ontdekken

Ben jij na de afgelopen 2 jaar van veel lockdowns ook wel eens toe aan een heerlijke en relaxte vakantie? Spanje is zonder twijfel altijd nog een van de populairste landen in heel Europa wanneer we denken aan een fijn en relaxte zonvakantie. Wij vertellen je graag hoe je het land op de beste manier ontdekt.

De Spaanse kust ontdekken

De populaire bestemmingen in Spanje liggen vrijwel allemaal aan de kustlijn van het land. Denk bijvoorbeeld aan de gehele Costa, waar je tal van badplaatsen tegenkomt. Je kunt enerzijds op vakantie gaan naar een bepaalde bestemmingen, maar nog veel mooier is wanneer je meerdere plaatsen kunt bezoeken.

Omdat het allemaal aan de kust ligt kun je ze dus goed per boot ontdekken. Er zijn tegenwoordig tal van manieren waarop je met een boot de kustlijn kunt ontdekken. Weet je zelf hoe je een boot moet varen? Dan kun je er zelf een huren. Maar wanneer je dat niet weet dan kun je er ook voor kiezen om een boot te huren met een schipper erbij. Zo kun jij zorgeloos genieten van de bestemmingen waar je naartoe wordt gebracht.

De Balearen

Als we Spanje zeggen dan zullen veel mensen al snel denken aan de Balearen. Hieronder vallen ook de eilanden Mallorca, Ibiza en Menorca. Voor deze eilanden zou het natuurlijk prachtig zijn wanneer je er hier ook meerdere kunt bezoeken. Gelukkig is het daarom mogelijk om op deze eilanden ook een boot te huren. Wij raden aan om bij Tubber te kijken. Zo vind je hier de mogelijkheden om een boot te huren op Ibiza of op Mallorca via Tubber een boot te huren. Voor beiden is het ook niet natuurlijk mogelijk om iets te huren met of zonder schipper. Zo is er dus voor iedereen wel iets te huren om lekker te kunnen genieten van de heerlijke vakantie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *