Beste uitgaansplekken op Ibiza

Wanneer we het hebben over Ibiza dan hebben we het over uitgaan. Dit Spaanse eiland wordt al decennia lang gezien als het uitgaansparadijs voor vele Europeanen. Houd jij van uitgaan, maar ben je nog niet op Ibiza geweest? Dan is het tijd om hier maar eens een bezoekje aan te brengen. Wie naar Ibiza gaat en benieuwd is wat de beste uitgaansgelegenheden zijn kan een kijkje nemen in de lijst hieronder.

Overzicht van clubs en discotheken

Wie geen idee heeft waar hij of zij het beste uit kan gaan kan een kijkje nemen in de overzicht hieronder met een aantal van de bekendste clubs en discotheken op het eiland.

  • Amnesia: Laten we dan maar beginnen met de grondlegger. Amnesia was de eerste discotheek van het hele eiland en staat nog altijd volop in de belangstelling. Wie voor een uitgaansvakantie naar dit eiland komt moet absoluut een bezoek hebben gebracht aan deze adembenemende discotheek.
  • Pacha: De naam heb je vast al vaker gehoord, want Pacha is te vinden over de hele wereld. Het maakt ook niet uit wanneer je in het jaar naar Ibiza komt, want het hele jaar door is Pacha geopend en kun je hier lekker met de voetjes van de vloer. Het is de enige discotheek die het hele jaar door is geopend.
  • Discotheek Space: Met meerdere enorme zalen is Space een van de bekendste discotheken van het hele eiland. In totaal zijn er 3 zalen en kunnen er circa 2500 mensen tegelijkertijd een goed feestje bouwen.
  • Bora Bora: Dit is de meest bekende strandbar die te vinden is in Platja d’en Bossa. Wie overdag wil genieten van een cocktail en tegelijkertijd in het zonnetje een paar danspasjes wil zetten kan terecht bij Bora Bora.
  • Discotheek Privilege: Deze mogen we absoluut niet overslaan. Het is namelijk de grootste discotheek van de hele wereld en er is ruimte voor maar liefst 10.000 man. Ooit was dit een poolbar en op dit moment komen er de bekendste DJ’s van de wereld draaien. Houd de agenda dus in de gaten voor een mooi feestje.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *