Hoe kunt u het beste naar Eindhoven airport gaan?

Eindelijk komt het er dan van het is tijd om lekker op vakantie te gaan. Veel mensen komen er op het laatste moment achter dat ze nog geen vervoer hebben of niet weten waar ze hun auto kwijt kunnen. Wat is eigenlijk de optie voor mij? Kan ik parkeren op luchthaven Eindhoven?

Taxi

De meest luxe optie is natuurlijk met de taxi. Je wordt voor de deur opgehaald en vlak voor het vliegveld weer afgezet. Helaas is dit wel de duurste optie als je maar met een beperkt aantal mensen bent. Rijdt je met meerdere personen in een taxi dan valt de prijs relatief mee. Pas op dat je op de terugreis niet de verkeerde taxi pakt aangezien er nogal veel nep taxi’s zijn. Die taxi’s zijn veel duurder dan de reguliere taxi’s.

Auto

Met de auto naar de luchthaven van Eindhoven gaan is ook zeker iets wat je moet overwegen. Doordat je zelf rijdt kan je vaak wel een indicatie maken van hoe laat je aankomt en als je vertrekt hoef je niet te wachten maar kun je gewoon de auto ophalen bij de garage en naar huis rijden. Bij mobilitybooker.com kan je veilig en goedkoop parkeren. Het voordeel van mobilitybooker.com is dat je zeker weet dat je een parkeerplek hebt voor een zeer lage prijs.

Laten brengen

De meest simpele optie is natuurlijk om je te laten brengen. Je hoeft geen dure taxi’s te betalen of zorgen te maken of je een beschikbare parkeerplaats kunt vinden.

Met de trein

Veel reizigers reizen met de trein omdat dit relatief snel is. Ook rijd de trein naar Eindhoven airport regelmatig. Met de trein reizen is goedkoper dan met de taxi maar duurder dan dat je met de auto gaat. Het hangt er ook vanaf met hoeveel personen je de trein pakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *