Op vliegreis naar Spanje? Een tip voor het parkeren bij het vliegveld!

Zonnen op een van de Canarische Eilanden, genieten van prachtige Catalaanse architectuur of een heerlijk hapje paella eten in Valencia, Spanje heeft ongekend veel mogelijkheden. Omdat Spanje zo’n heerlijk vakantieland is en het niet om de hoek ligt voor ons Nederlanders, is het een makkelijke keuze om met het vliegtuig naar Spanje af te reizen. Zo ben je de minste tijd kwijt, reis je comfortabel en kostentechnisch is het goed te overzien. Denk je echter ook wel aan het regelen van een parkeerplaats rondom het vliegveld? Hier kan je namelijk veel geld op besparen en het is makkelijker geregeld dan je zou verwachten!

Meer info over het parkeren bij vliegvelden

De parkeertarieven van elke grote luchthaven liggen zeer hoog. Deze officiële parkings, vaak vernoemd tot P1, P2, etc., hanteren tarieven die kunnen oplopen tot meer dan € 40 per dag! Rondom elk vliegveld zijn echter veel externe parkeerbedrijven gevestigd die het parkeren vele malen voordeliger aanbieden. Deze parkeerbedrijven kan je eenvoudig vergelijken én reserveren via www.vliegenenparkeren.nl. Vliegen en Parkeren is een online boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden. Er is aanbod in tal van landen en vliegvelden. Per vliegveld vind je een uitgebreid parkeeraanbod. Je kan parkeren aan de hand van drie parkeervormen, shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand.

Gegarandeerd besparen op je parkeerkosten

Het aanbod van Vliegen en Parkeren bestaat enkel uit betrouwbare én gecertificeerde parkeerbedrijven. Het proces is simpel, wanneer je op zoek bent naar parkeren Eindhoven Airport dan kan dit aanbod kan eenvoudig vergeleken worden door in dit geval Eindhoven Airport en je reisdata in te voeren. Alle getoonde prijzen zijn inclusief de valet of shuttle service en je betaalt daarnaast geen reserveringskosten. Zo heb je binnen enkele minuten een parkeerplaats geregeld en kan je wellicht tientallen euro’s besparen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *