De voordelen van je eigen vakantiehuis

Als we op vakantie gaan slaat vaak vlak voor vertrek de bekende vakantiestress toe. Hebben we alles ingepakt? Is de accommodatie wel leuk? Moet ik mijn eigen handdoek meenemen? Het is altijd lastig als je voor de eerste keer ergens heen gaat om je te bedenken wat je mee moet nemen en wat je kan verwachten. Is daar nou geen oplossing voor? Nou, dat is er zeker wel! Met een vakantiehuis in Spanje heb je nooit meer last van vakantiestress.

Direct thuis

Veel mensen hebben tijd nodig om te settelen nadat ze zijn aangekomen op hun vakantiebestemming. Dit betekent dat ze de eerste paar dagen van hun vakantie nog niet helemaal tot rust gekomen zijn en daardoor minder kunnen genieten. Koop je je droomhuis aan de Spaanse Costa, dan zal dit probleem minder groot zijn. Je weet dan wat je kunt verwachten, waar alles staat en hoe alles werkt. Dat betekent dat je gelijk kunt beginnen aan het allerbelangrijkste gedeelte van je vakantie: relaxen.

Vrienden op locatie

Met het hele gezin op vakantie is heerlijk. Totdat de tieners beginnen te zeuren, je je partners gezicht wel erg veel gezien hebt en je niet meer zo goed weet waar je over moet praten. Vakanties kunnen binnen veel gezinnen voor best wat spanningen zorgen. Het is dan ook lekker om af en toe andere mensen te zien, maar op vakantie maak je misschien wat minder makkelijk nieuwe contacten. Als je een vakantiehuis op locatie hebt, kun je hier een fijne vriendenkring opbouwen. Zo kan iedereen ook tijdens de vakantie eventjes stoom afblazen en blijft de sfeer goed.

Eigen vakantiehuis

Kostenbesparende oplossing

Een tweede huis is een super slimme investering, omdat je de waarde van je huis niet snel zal dalen. Sterker nog, het zal waarschijnlijk alleen maar meer waard worden! Ook zijn er een hele hoop belastingvoordelen verbonden aan het investeren in vastgoed. Maar daar houden de financiële voordelen niet op. Een hotel of huisje huren voor een vakantie is vaak heel prijzig, al helemaal als je in het hoogseizoen gaat. Je eigen huis kost je niets extra’s in het hoogseizoen en is altijd beschikbaar. Dus zelfs als je super last-minute besluit om er even tussenuit te gaan, zit je goed en hoef je niet bang te zijn voor extra kosten. Wat een ongelooflijke vrijheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *